ru

lurenom_tenis_vCS2.png Pe 13-14 septembrie 2008, în sala de sport a fabricii Efes-Vitanta, or. Chişinău va avea loc ediţia nr. III a Turneului Deschis la tenis de masă “Nistru”, rezervat elevilor a.n. 1990 şi mai mici. Acest turneu devine deja tradiţional.

Deosebirea lui de altele constă în faptul ca aici noi antrenăm jucători atât amatori cât şi profesionali. Numai aici, jucătorii începători îşi pot încerca puterile sau chiar birui semeni de-ai săi care se ocupă profesional cu tenisul de masă. Doar aici ei pot simţi atmosfera adevărată a turneului, pot trăi emoţii sportive la maxim şi simţi nivelul de joc care poate fi atins – ca să înţeleagă unde să tindă.

Pentru intensificarea motivaţiei şi interesului fiecărui concurent, noi continuăm să implementăm un nou sistem de desfăşurare a competiţiilor. În fiecare grupă, conform categoriei de vîrstă, se vor juca 2 finale: una pentru profesionişti şi alta pentru amatori. Acest sistem oferă şi celui mai slab începător, pe de o parte, şansa de a juca cu parteneri puternici pentru a simţi nivelul şi calitatea jocului spre care trebuie să aspire şi o poate obţine, pe de altă parte, posibilitatea de a cîştiga premii concurând cu cei egali. Sistemul dat de desfăşurare a competiţiilor este pe larg utilizat în întreaga lume şi este considerat cel mai eficient pentru promovarea sportului în masă. În R.Moldova noi suntem până când singurii care-l folosim.

Pentru prima oară în tenisul de masă autohton meciurile cheie a turneului vor fi translate în direct prin internet. Este o practică pe larg folosită în toată lumea la turnee de orice nivel. Dorim să o implementăm şi la noi pentru a spori popularitatea tenisului de masă.


pdfn_icon_s.pngRegulament

pdfn_icon_s.pngForma de înregistrare pentru participare

Informaţii adăugătoare pentru Donatori şi Sponsori sunt prezentate pe o pagina special dedicată.

Organizatori:

Asociaţia Obştească pentru Copii «Apollo»

Asociaţia    Оbştească  pentru Copii

Alianţa «Sănătatea şi Cultura Copiilor»Логотип Альянса Здоровье и Культура Детейîn comun acord cu
«Efes Vitanta Moldova Brewery» SA

Asociaţia Obştească «LuRenOm»
LuRenOm logo small

Рубрики: newsro

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Подписаться
Уведомить о
guest

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

1 Комментарий
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
trackback
14 лет назад

[…] 13-14 Septembrie Organizarea Turneului Deschis la Tenis de Masă “Nistru” printre elevi…. […]

1
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x