aфиша

În perioada 14 — 29 iunie, paralel cu Campionatul European la Fotbal 2008 din Austria şi Elveţia, în limitele calendarului sportiv al Alianţei «Sănătatea şi Cultura Copiilor», în colaborare cu AOC «Apollo» şi ОО «Izvorul Moldovei» organizăm ediţia a II-a a Campionatului la mini-fotbal între echipele de copii ale curţilor oraşului Chişinău 2008 pentru copiii anul naşterii 1994 şi mai mici.

Vacanţa de vară este aşteptată cu nerăbdare de fiecare elev, dar pentru părinţi aceasta reprezintă griji în plus. Cu ce se va ocupa copilul în această perioadă? Unde el va merge? Cu cine? Ce va mînca la prînz?… Întrebări de aşa tip apar o mulţime. Nu toţi părinţii pot să-şi permită o foaie de odihnă la mare sau la o tabăra de vară pentru copilul lor. Pe vremuri aceste probleme general-culturale se soluţionau de către structurile specializate statale, dar în prezent programele ce le-au înlocuit sunt atît de puţine şi slab finanţate, că sunt în stare să cuprindă doar o parte foarte mică din copii. Dar ce să facă ceilalţi?

Fiind la ediaţia a II-a, acest Campionat oferă copiilor posibilitatea de a-şi realiza constructiv energia şi emoţiile nemărginite, generate de translaţiile tv, în antrenamente şi perseverenţă pentru a deveni cea mai bună echipă. Mai ales pentru copiii care nu au posibilitatea să plece undeva în afara oraşului la odihnă, Campionatul devine cel mai semnificativ eveniment al vacanţei lor de vară.

Echipele de copii pot depune cererile înscrise de pe 2 iunie pînă pe 12 iunie în Complexul de cultură şi sănătate fizică Asociaţia Obştească pentru Copii «Apollo» la adresa: bul. Mircea cel Bătrîn 26/3, telefon de contact: 48-78-49, anexînd copiile certificatelor de naştere şi fotografii.

Invităm Donatori şi Sponsori să ni se alătureze la organizarea acestui Campionat.

În scopul obţinerii detaliilor necesare pentru acest parteneriat, vă rugăm să luaţi legătura cu noi prin orice metodă comodă D-stră.

Regulamentul

Forma pentru înscriere (rus)

Рубрики: newsro

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Подписаться
Уведомить о
guest

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

2 комментариев
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
trackback
14 лет назад

[…] 14-29 iunie Сampionatul la mini-fotbal între echipele de copii ale curţilor oraşului Chişinău … […]

trackback
14 лет назад

[…] 14-29 iunie Organizarea Campionatului la mini-fotbal între echipele de copii ale cartierelor oraşu… […]

2
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x