ru

tenis de masă, paletă şi minge Pe 29-30 aprilie, la Palatul de Cultură al Feroviarilor din or. Chişinău va avea loc ediţia nr. 2 a Turneului Deschis la tenis de masă “Nistru” printre elevi.

Dacă la ediţia precedentă a turneului au participat 24 de copii, atunci, de data aceasta aşteptăm minimum de două ori mai mulţi, deoarece vor fi invitate şi alte cluburi din Chişinău, Grigoriopol, Dubăsari. La turneu pot participa elevi începînd cu anul naşterii 1990 şi mai mici.

Noi tindem să menţinem orientarea în masă a turneului în special pentru popularizarea tenisului de masă, dar vizibil vom înlesni condiţiile de participare. De data aceasta vor putea concura la acest turneu şi participanţi ai Campionatului Moldovei. Nu se va permite doar participarea candidaţilor şi maeştrilor în sport.

Pentru intensificarea motivaţiei şi interesului fiecărui concurent, plănuim să implementăm un nou sistem de desfăşurare a competiţiilor. În fiecare grupă, conform categoriei de vîrstă, se vor juca 2 sau chiar 3 finale, în dependenţă de cantitatea jucătorilor şi a bugetului disponibil. Acest sistem oferă şi celui mai slab începător, pe de o parte, şansa de a juca cu parteneri puternici pentru a simţi nivelul şi calitatea jocului spre care trebuie să aspire şi o poate obţine, pe de altă parte, posibilitatea de a cîştiga premii concurând cu cei egali. Acest sistem de desfăşurare a competiţiilor este pe larg utilizat în întreaga lume şi este considerat cel mai eficient pentru promovarea sportului în masă. În R.Moldova va fi realizat pentru prima dată.

Regulament (în limba rusă)

Demers către Donatori, Sponsori şi alte persoane înteresate.

Bugetul detaliat al acţiunii (acoperire 04.04.2008)

Organizatori:

 

Asociaţia Obştească pentru Copii

«Apollo»

Asociaţia    Оbştească  pentru Copii

Palatul de Cultură al Feroviarilor or. Chişinău

 

Asociaţia Obştească «LuRenOm»

 

AO LuRenOm

Рубрики: ro

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Подписаться
Уведомить о
guest

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x